Agenda 2024

Alle details zien? Log in als lid.

Agenda 2024

Het Watjestreffen op 9 t/m 11 februari 2024

Ons eerste treffen in de koudste maand van het jaar is weer aan de noordrand van de Veluwe, misschien ligt er wel sneeuw. We slapen binnen in verwarmde slaapzalen. Buiten een warm vuurtje. Vrijdagavond zijn er altijd heerlijke soepen en zaterdag wordt er, na de toertocht, een eenvoudige doch voedzame maaltijd verzorgd door Henk, Hans en Benno.

Zandhappersrit op zaterdag 23 maart 2024 !!!!!!GAAT NIET DOOR !!!!!
Door persoonlijke omstandigheden GEEN Zandhappertjesrit dit jaar.
In de dreven rondom Baarle-Nassau gaan we weer het uiterste uit mens en machine halen met een dagtocht door de modder en/of stof. ’s Morgens beginnen we met koffie en een worstenbroodje. In de middag stof/modder wegspoelen op een terras en eind van de middag weer naar huis.
Dat is in het kort het programma van de zandhappertjesrit.

Voorjaarstreffen op 19, 20 en 21 april 2024
We gaan dit jaar naar het zuidwesten van Friesland voor ons eerste kampeertreffen van het jaar.
Tijdens het voorjaarstreffen is er ook de jaarlijkse algemene ledenvergadering, op de zaterdagavond voor de barbecue.

Sleuteldag voorjaar op zaterdag 4 mei 2024
Na de geslaagde sleuteldag vorig jaar, mogen we komend jaar weer gebruik maken van de ruimte in de buurt van Ankeveen. Mocht na het zandhappen je motor nog heel zijn gebleven maar tijdens het voorjaarstreffen de nodige pijnpuntjes aan het licht zijn gekomen, dan is deze dag dé gelegenheid om eens wat aandacht aan je motor te geven met hulp van de UDCN experts.

Zijspancursus op zaterdag 1 juni
Op zaterdag 1 juni geeft Rob Teffer een introductie in het zijspan rijden. Na de lunch kan er geoefend worden onder zijn deskundige begeleiding
We hebben een locatie gevonden in de buurt van IJsselstein.

Zomertreffen op 21, 22 en 23 juni 2024
Het tweede kampeertreffen van het jaar, in de regio Haarlem. Een van onze leden stelt ruimten, kroeg en gras beschikbaar.

Het Najaarstreffen op 6, 7 en 8 september 2024
Na een lange zomer is er dan eindelijk weer een treffen, het najaarstreffen is dit jaar in aan de zuidkant van de Veluwe.


Sleuteldag najaar op zaterdag 5 oktober 2024
Voor de tweede sleuteldag van 2024 zijn we weer welkom in Wageningen. Sleutelen met of zonder begeleiding, gezelligheid. Maar je kan natuurlijk ook tips krijgen over welke klussen je de komende winter kan gaan oppakken.

Central Cassics 14 en 15 december 2024
Ook hier is de Udcn weer aanwezig met een paar showmotoren, veel kennis en ervaring en onze huisdealer Jan.