Agenda 2020-2021

Alle details zien? Log in als lid.

Door de Coronacrisis zijn alle activiteiten onder voorbehoud

2021

 
(VERVALLEN) WATJESTREFFEN 12, 13 en 14 februari
Een bewezen succes moet je niet veranderen dus komen we weer bij elkaar volgens het vaste recept op onze nieuwe locatie in Vierhouten. Waar we weer kunnen genieten volgens ons vaste recept van vuurtje stoken, toertocht en eten klaarmaken onder de bezielende leiding van onze topkoks Henk en Hans.
 
(VERVALLEN) ZANDHAPPERSRIT zaterdag 27 maart
In de dreven rondom Baarle-Nassau gaan we weer het uiterste van mens en machine vragen met een dagtocht door de modder of stof.
's Morgens beginnen met koffie en een worstenbroodje. In de middag stof/modder wegspoelen op een terras en eind van de middag weer naar huis.

(VERVALLEN) SLEUTELDAG VOORJAAR  zaterdag 10 april
Onze  Sleuteldag is weer in Hilversum op ons bekende adres. Speciaal om wat grotere problemen te kunnen verhelpen zonder echt op de tijd te hoeven letten. Heb je onderdelen die je kwijt wilt? Neem ze mee, misschien kun je er een ander weer een plezier mee doen.
Zoek je onderdelen? Onze vaste onderdelen leverancier (Rolpa) is aanwezig. Heb je onderdelen nodig bestel deze op tijd zodat hij ze mee kan nemen op de Sleuteldag.

TOERRIT IN HET CENTRUM VAN HET LAND 20 maart
Vanuit de stad Utrecht is er op zaterdag 20 maart om elkaar weer eens te kunnen zien en spreken. Details vind je in de Nieuwsbrief en in het ledengedeelte van de site.
 
(VERVALLEN) VOORJAARSTREFFEN  7, 8 en 9  mei
Het voorjaarstreffen is vervangen door een toertocht rondom het Lauwersmeer.
Meer info vind je in het ledendeel en in de nieuwsbrief van 24 april 2021.

ZOMERTREFFEN  18,19 en 20 juni
Voor het Zomertreffen zullen we moeten zwemmen. Degene die daar geen zin in hebben kunnen de boot nemen. Daar wordt ook de Algemene Leden Vergadering gehouden.
We gaan naar een locatie die een aantal leden niet onbekend is. Texel.

NAJAARSTREFFEN 3,4 en 5 september
We sluiten de kampeertreffens af met een geheel nieuwe hoek van het land. Ons laatste treffen is in de buurt van Varsseveld in het prachtige achterhoekse coulissenlandschap. Honden en campers toegestaan.

SLEUTELDAG NAJAAR  zaterdag 2 oktober
Wij streven naar een tweede Sleuteldag is in het zuiden van het land. In de loop van het jaar wordt dat verder duidelijk. Wellicht is er een mogelijkheid tot overnachten.

Central Classics Beurs in Houten  18 en 19 december
Het is uiteraard nog niet duidelijk of de UDCN aanwezig zal zijn.

Zelf een Treffen organiseren met ondersteuning vanuit de club?
Graag, neem contact op met Hidde van der Linde.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.