Agenda 2023

Alle details zien? Log in als lid.

"De wereld is nog nooit in een betere positie geweest om een einde te maken aan de pandemie", zei WHO-directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus. Dit betekent dat wij als UDCN hopelijk weer een normaal jaar kunnen draaien met allemaal leuke treffens en evenementen die niet afgelast hoeven te worden.
En we beginnen in 2023 met:

Het Watjestreffen op 10, 11 en 12 februari
Ons eerste treffen in de koudste maand, misschien ligt er wel sneeuw dit jaar. We slapen niet meer in hutjes maar een verwarmde slaapzaal. Buiten een warm vuurtje. Vrijdag avond zijn er altijd heerlijke soepen en zaterdag wordt er een eenvoudige doch voedzame maaltijd verzorgd door Henk, Hans en Benno. En dit alles in weer een andere locatie.

De Zandhappersrit op zondag 26 maart  AFGELAST.

Vanwege hopelijk tijdelijke gezondheidsbeperkingen van de voorrijder wordt deze rit afgelast. Wellicht dat op een later moment dit jaar e.e.a. wordt opgepakt. 


Het Voorjaarsbollentreffen op 14, 15 en 16 april
Dit treffen is iets eerder gepland dan voorgaande jaren. Als het weer een beetje gemiddeld doet dan zijn in dat weekend de ‘bollen’ op zijn mooist. Vanuit de omgeving Noordwijk, gaan we de toerrit door de bollenstreek rijden, met de bollenvelden op zijn mooist. Dit is het eerste kampeertreffen van het jaar.
Tijdens het voorjaarstreffen is er ook de jaarlijkse algemene ledenvergadering, op de zaterdagavond voor de barbecue.

Sleuteldag voorjaar op 20 mei
Na het succes van sleuteldag 2022 te Ankeveen mogen we komend jaar weer gebruik maken van de ruimte van Mario. Mocht je na het zandhappen je motor nog heel zijn gebleven maar tijdens het voorjaarstreffen de nodige pijnpuntjes aan het licht zijn gekomen, dan is deze dag dé gelegenheid om eens wat aandacht aan je motor te geven met hulp van de UDCN experts.

Het Zomertreffen op 16, 17 en 18 juni
Het tweede kampeertreffen van het jaar, in het midden van het land, we moeten natuurlijk op zijn minst ook ëën van de treffens in het Groene Hart houden. Dan durft de evenementen coordinator misschien ook eens met de motor te komen.

URAL & JAWA MOTORTREFFEN 9 september 2023.
RB Motorhandel, Ural en JAWA-dealer, organiseert op zaterdag 9 september een motortoerrit en aansluitend een gezellige BBQ!
Waar:             start in Genemuiden, Sisalstraat 81-4 Koffie vanaf 10.00 uur.
Voor wie:        Rijders en passagiers van Russische en Tsjechische motoren
                     (Ural,      JAWA, MZ ect).
Kosten:          € 40,00 per persoon incl. BBQ, 3 drankjes en koffie met gebak
Vanaf 10.00 uur kunnen de deelnemers een leuke afwisselende route (150 km) rijden die aan het eind van de middag eindigt in Belt-Schutsloot.
Daar staat een BBQ voor ons klaar en kunnen we napraten.
Meer info:        Voor leden houd je mailbox in de gaten.
                      Voor niet-leden. Stuur mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Najaarstreffen op 22, 23 en 24 September
Na een lange zomer is er dan eindelijk weer een treffen, het najaarstreffen dit jaar in de omgeving van Ommen.

Sleuteldag najaar op 21 oktober
Voor de tweede sleuteldag van 2023 zijn we weer welkom bij Erik in Wageningen. Sleutelen met of zonder begeleiding, gezelligheid. Maar je kan natuurlijk ook tips krijgen over welke klussen je de komende winter kan gaan oppakken.

Central Cassics 16 en 16december
Ook hier is de Udcn weer aanwezig met een paar showmotoren, veel kennis en ervaring en onze huisdealer Jan.

Als je de locaties van de treffens dit jaar zo bekijkt liggen ze op een brede band van zuid-west naar midden-oost. Voor 2024 zou het wel leuk zijn om ook eens naar zuid-oost, noord-west of bijvoorbeeld Zeeland te gaan. Dus mocht je het leuk vinden om zelf een treffen te organiseren dan zou ik dat heel leuk vinden en help ik je graag met de hoe, waar en wat.

Evenementen coordinator
Hiddde van der Linde
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.