Agenda 2020-2021

Alle details zien? Log in als lid.

2022

WATJESTREFFEN 11, 12 en 13 februari 2022
Een bewezen succes moet je niet veranderen dus komen we weer bij elkaar volgens het vaste recept.
We zien elkaar dus weer in Vierhouten. Waar we kunnen genieten volgens ons vaste recept van vuurtje stoken, toertocht en eten klaarmaken onder de bezielende leiding van onze topkoks.

ZANDHAPPERSRIT zaterdag 19 maart 2022
In de dreven rondom Baarle-Nassau gaan we weer het uiterste van mens en machine vragen met een dagtocht door de modder of stof.
's Morgens beginnen met koffie en een worstenbroodje. In de middag stof/modder wegspoelen op een terras en eind van de middag weer naar huis.

SLEUTELDAG VOORJAAR  zaterdag 9 april 2022
Onze Sleuteldag is dit jaar niet in Hilversum op onze vaste plek maar in een dorp er vlakbij. 
Speciaal om wat grotere problemen te kunnen verhelpen zonder echt op de tijd te hoeven letten. Heb je onderdelen die je kwijt wilt? Neem ze mee, misschien kun je er een ander weer een plezier mee doen. Hoogstwaarschijnlijk weer in het bijzijn van de onderdelenleverancier Rolpa.

VOORJAARSTREFFEN  6, 7 en 8 mei 2022
Dit jaar beginnen we onze Treffenreeks aan het water, de Lek wel te verstaan. Tijdens dit Treffen wordt ook de Algemene Leden Vergadering gehouden. De ALV is al op zaterdagavond honden(aangelijnd)en campers toegestaan.

ZOMERTREFFEN  17, 18 en 19 juni 2022
Voor het Zomertreffen gaan we naar Groningen op de grens van Groningen en Friesland in een prachtig coulissenlandschap. Honden en campers toegestaan.

NAJAARSTREFFEN 9, 10 en 11 september 2022
We sluiten de kampeertreffens af op een bekende camping in Dordrecht. Waarschijnlijk pikken we tijdens de toertocht een stukje Biesbosch mee. Honden (aangelijnd) en campers toegestaan. Hoogstwaarschijnlijk weer in het bijzijn van de onderdelenleverancier Rolpa.

SLEUTELDAG NAJAAR  zaterdag 8 oktober 2022
Na een leuke eerste keer zijn we ook komend jaar weer welkom voor de tweede sleuteldag van het jaar vlakbij Wageningen.
Speciaal om wat grotere problemen te kunnen verhelpen zonder echt op de tijd te hoeven letten. Heb je onderdelen die je kwijt wilt? Neem ze mee, misschien kun je er een ander weer een plezier mee doen.

Central Classics Beurs 17 en 18 december 2022
Ook al gaat de beurs nu al twee jaar niet door in 2022 is er weer een nieuwe poging.

Zelf een Treffen organiseren met ondersteuning vanuit de club?
Leuk! neem contact op met Hidde van der Linde.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.