Agenda 2020

WATJESTREFFEN 7-8 en 9 februari
Een bewezen succes moet je niet veranderen dus komen we weer bij elkaar volgens het vaste recept.
Helaas niet meer op de Woensberg  maar op onze nieuwe locatie in Vierhouten. Ook daar kunnen we genieten volgens ons vaste recept van vuurtje stoken, toertocht en eten klaarmaken onder de bezielende leiding van onze topkoks Henk en Hans.
 

Door de Coronacrisis zijn alle activiteiten tot 1 juni vervallen

ZANDHAPPERSRIT zaterdag 21 maart (vervallen)
In de dreven rondom Baarle-Nassau gaan we weer het uiterste van mens en machine vragen met een dagtocht door de modder of stof.
's Morgens beginnen met koffie en een worstenbroodje. In de middag stof/modder wegspoelen op een terras en eind van de middag weer naar huis.

SLEUTELDAG VOORJAAR 
zaterdag 4 april (Vervallen)
Onze  Sleuteldag is weer in Hilversum bij de firma Manten. Speciaal om wat grotere problemen te kunnen verhelpen zonder echt op de tijd te hoeven letten. Heb je onderdelen die je kwijt wilt? Neem ze mee, misschien kun je er een ander weer een plezier mee doen.
Zoek je onderdelen? Onze vaste onderdelen leverancier (Rolpa) is aanwezig. Heb je onderdelen nodig bestel deze op tijd zodat hij ze mee kan nemen op de Sleuteldag.

VOORJAARSTREFFEN 
8-9 en 10 mei (een week later dan voorheen) (vervallen)
Dit jaar beginnen we onze Treffenreeks in het Groene Hart. Tijdens dit Treffen wordt ook de Algemene Leden Vergadering gehouden. LET OP: Dit weekend heeft een afwijkende programmering.
De ALV is al op vrijdagavond en de toertocht start vroeger dan normaal. Honden en campers toegestaan.

Alle activiteiten na 1 juni zijn onder voorbehoud van overheids-maatregelen

ZOMERTREFFEN  17-18 en 19 juli (gewijzigde datum)
Het is gelukt. Er komt een Zomertreffen.we zitten midden midden in het groene hart op een uitgestrekt weiland met eenvoudige sanitaire voorzieningen maar wel een springkussen voor de jeugd.


NAJAARSTREFFEN
4-5 en 6 september (een week eerder dan voorheen)
We sluiten de kampeertreffens af met een geheel nieuwe hoek van het land. Ons laatste treffen is in de buurt van Varsseveld in het prachtige achterhoekse coulissenlandschap. Honden en campers toegestaan.

SLEUTELDAG NAJAAR  zaterdag
3 oktober
Wij streven naar een tweede Sleuteldag is in het zuiden van het land. In de loop van het jaar wordt dat verder duidelijk. Wellicht is er een mogelijkheid tot overnachten.

Central Classics Beurs in Houten 
12 en 13 december
Ook dit jaar zijn wij weer aanwezig op de Central Classics Beurs in Houten.
http://www.centralclassics.nl/

Zelf een Treffen organiseren met ondersteuning vanuit de club?
Graag, neem contact op met Roel de Glopper.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.